EN

Eşitlik Kampında Buluştuk

22-08-2022
Paylaş:

Biliyorsunuz özenle oluşturduğumuz “Güvenli İlişki Atölyesi’ni yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Bu konuda sadece Kocaeli değil Eskişehir de çalışma alanlarımızdan. Hal böyle olunca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile görüşüp projemizi anlattık. Yerel yönetimlerle işbirliği yapmayı çok önemsiyoruz. Onlar da sivil toplumla çalışmayı önemsiyorlar. Sunduğumuz çalışmaları da çok beğendiler ve hızla ilgili bütün birimleri ile görüşmeler yaptık. Bu sırada çok güzel bir teklifle geldiler: “Bu atölyeleri neden gençlik kamplarında yapmayalım?” Bu fikir bizi çok heyecanlandırdı ve iki günlük bir kamp programı hazırladık. İçinde Güvenli İlişki Atölyesi, Cinsel Sağlık Eğitimi, Yoga ve Nefes Çalışmaları, Doğa ve Masal Atölyeleri olan şahane bir program çıktı ortaya. Adına da Eşitlik Kampı dedik. 
Sevgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nin hızlı organizasyonuyla 20-21 Ağustos tarihlerinde kampı gerçekleştirdik. Katılımcılar çok memnun kaldı ve bizim için de çok değerli bir deneyim oldu. Şimdi ekibimizle bu deneyimi değerlendirip geliştirmek ve yaygınlaştırmak istiyoruz. 
Peki kamp nasıl geçti? Fotoğraflar ve videolar çok şey anlatıyor diye düşünüyoruz😊 Kampları yaygınlaştırmak konusunda çalışmaya devam edeceğiz. Lütfen bizi takipte kalın.

Bu web sitesi Avrupa Birliği’nin finansal desteği ile UN Women tarafından uygulanan “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan” projesi kapsamında oluşturulmuştur. Bu web sitesinde ifade edilen görüşler Lotus Kadın Dayanışma ve Yaşam Derneği görüşleridir ve BM Kadın Birimi, Birleşmiş Milletler, bağlı kuruluşları ya da Avrupa Birliği’nin resmi görüşlerini yansıtmamaktadır.