EN

Etkimizi artırmak için destek almaya devam edeceğiz

29-11-2022
Paylaş:

Avrupa Birliği'nin finansal desteğiyle Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından uygulanan proje kapsamında ikinci kez destek alıyoruz.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan projesi kapsamında mali ve teknik destek alacağız. 

Ankara'da 14-15 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşen Sivil Toplum Ortakları Toplantısı Ödül Töreni ve Proje Uygulama Çalıştayına katıldık. Çalıştayda bizim gibi destek alan pek çok kadın örgütü ile tanışma fırsatı yakaladık.

Aldığımız bu kapasite geliştirme desteğiyle, kadına yönelik şiddetin son bulması ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için yereldeki etkimizi ve savunuculuk faaliyetlerimizi güçlendireceğiz. Bu sayede Kocaeli'yi kadınlar için daha yaşanabilir bir kent olma yolunda çalışmaya daha da etkili bir şekilde devam edeceğiz. 

 

Bu web sitesi Avrupa Birliği’nin finansal desteği ile UN Women tarafından uygulanan “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan” projesi kapsamında oluşturulmuştur. Bu web sitesinde ifade edilen görüşler Lotus Kadın Dayanışma ve Yaşam Derneği görüşleridir ve BM Kadın Birimi, Birleşmiş Milletler, bağlı kuruluşları ya da Avrupa Birliği’nin resmi görüşlerini yansıtmamaktadır.