EN

Yeni Dernek Binamızın Açılışı

23-05-2023
Paylaş:

Takvimler, 21 Ocak 2023 gününü gösterdiğinde sizlerin ve çeşitli derneklerin, partilerin katılımıyla yeni dernek binamızın açılışını yaptık! Açılış konuşmamızı yapan Gülfer Kırbaş “Lotus Kadın Dayanışma ve Yaşam Derneği nedir ve neden var?” sorusuna ilişkin yanıtlar sundu! “Biz kendimizle beraber, yaşadığımız yerle beraber aslında bütün toplumu dönüştürmeyi hedefliyoruz!”

Ardından Sevgili Hilal Karul, geçtiğimiz sene düzenlediğimiz “Kocaeli’de Kadın Olmak” Çalıştayının Raporunu açıkladı! “İstiyoruz ki ülkeyi kadınlar yönetsin artık çünkü erkekler, başımıza çok iş açtı.”

Katılımcıların 7’den 70’e uzanıyor olması, derneğimizin hedef kitlesinin ne denli geniş olduğunu hatırlattı bizlere! Farklı siyasi görüşlerin katılımı da mutlu etti. “Kadın” odağında buluşarak sorunlarımızı birlikte ele alabileceğimizi gösterdi.

Sizlerle bir arada olmak da bize çok iyi geldi! Yeni yerimizde nice etkinlik ve atölyede görüşmek dileğiyle!🧡

Bu web sitesi Avrupa Birliği’nin finansal desteği ile UN Women tarafından uygulanan “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan” projesi kapsamında oluşturulmuştur. Bu web sitesinde ifade edilen görüşler Lotus Kadın Dayanışma ve Yaşam Derneği görüşleridir ve BM Kadın Birimi, Birleşmiş Milletler, bağlı kuruluşları ya da Avrupa Birliği’nin resmi görüşlerini yansıtmamaktadır.